Сряда, 10 Август 2022
Париж обикна „Театър, любов моя”

Париж обикна „Театър, любов моя”

След успешния си гастрол във френската столица спектакълът посреща зрители довечера в София

 

Фейсбук е залят от благодарности и суперлативи за представлението на „Театър, любов моя” в Париж, организирано от посолството на България във френската столица. Актрисите Касиел Ноа Ашер, Стефка Янорова, Лилия Маравиля и Красимира Кузманова буквално са разплакали публиката, а тя продължава да ги отрупва с аплодисменти в социалната мрежа. Ето част от публикациите:

До Актрисите
Не зная колко беше сценарият и колко импровизация, но аз плаках с вас, смях се с вас, страдах с вас, радвах се с вас и исках да убивам за вас. Беше истинско! Докоснахте ме! Благодаря

„До актрисите

Благодаря за огъня, за мълниите, за ранената и красива душа. Благодаря за истината, пролята от дъното на сърцето, благодаря за плътта, за думите... тази вечер ние бяхме във вашият храм на ангели и демони... А вие бяхте жриците - вълшебници и магьосници! Благодаря!!! Че утолихте жаждата!!! Обичам ви! Г-н Посланик, поздравления за тази прекрасна инициатива! Париж гладува за това!

Скъпи актьори, Париж не е монотонен град, но българските инициативи актьорски, оперни... не са чак толкова в изобилие. Нямате си представа колко мило ни стана, как изведнъж се почувствахме наново в България. Бяхте великолепни, изумителни, превъзходни! Истинска наслада да ви слушаме и да се пренесем чрез актьорското ви майсторство в тази актуална пиеса! Идвайте пак!

„Театър, любов моя” по пиесата на Валери Петров се роди в нова постановка на сцената на Театър 199 миналата година и донесе наградата „Икар 2016” на четирите прекрасни актриси. Ако още не сте гледали спектакъла, можете поправите грешката си още довечера от 20 часа на столичната сцена или на 25 юли, когато театърът официално ще закрие творческия си сезон.

На заглавната снимка – сцена от „Театър, любов моя”, постановка на Касиел Ноа Ашер. Снимка ТЕАТЪР 199

AFISH.BG

Свързани статии (по етикет)