Неделя, 05 Декември 2021
"В моята къща аз съм шефът. Жена ми просто взима решенията"

"В моята къща аз съм шефът. Жена ми просто взима решенията"

10 + 1 цитата от Уди Алън, една от най-известните, най-скандалните и най-обожаваните личности не само в Холивуд, а в целия цивилизован свят, автор на хитови филми и хитови литературни произведения

„Купонясваш, пиеш алкохол и си живееш охолно, след което започва гимназията. След това идва началното, превръщаш се в дете и си играеш по цял ден. Нямаш никакви отговорности, ставаш бебе, и идва време за раждането. След това прекарваш 9 месеца, плувайки в условия, наподобяващи тези в луксозен спа-център с централно отопление и неограничен рум сервиз. И воала - приключваш като оргазъм!"

"Мисля си, че връзката е като акула. Постоянно трябва да е в движение, в противен случай умира."

"Не знам въпроса, но "секс" определено е отговорът."

"Сексът облекчава напрежението. Любовта го предизвиква."

"Сексът е най-голямото забавление, което можеш да изпиташ, без да се смееш."

"Бисексуалността моментално удвоява шансовете ти за среща в събота вечер."

"Няма как да не забележите, че любовта, към която се стремим, е резултат на един много странен парадокс. Той се състои във факта, че когато се влюбваме в някого, в него искаме да открием хората, към които сме били привързани като деца. От друга страна, очакваме от него да поправи всички онези неразбории, причинени от същите тези хора. В тази любов се съдържа противоречието: желанието да се завърнем в миналото и желанието да го изтрием."

"Любовният ми живот е ужасен. Последната жена, в която влязох, бе Статуята на свободата."

"Да обичаш значи да страдаш. За да избегнеш страданието, не трябва да обичаш. Но пък страдаш и когато не обичаш. Което означава, че да обичаш е страдание, да не обичаш е страдание, да страдаш е страдание. Да си щастлив означава да обичаш. За да бъдеш щастлив, значи трябва да страдаш, но пък страданието те прави нещастен. В заключение: за да бъдеш щастлив, трябва или да обичаш, или да обичаш да страдаш, или да страдаш от прекалено много щастие."

AFISH.BG

Свързани статии (по етикет)