Сряда, 20 Октомври 2021
Календарът на Pirelli 2017- красота без фотошоп

Календарът на Pirelli 2017- красота без фотошоп

Фотографът Питър Линдбърг избра да покаже холивудските богини без намесата на компютърни подобрения

 

„Този календар е демонстрация на индивидуалността, чувствеността и смелостта да бъдеш себе си”, така Питър Линдберг коментира новото издание на знаменития календар на Pirelli, на който той е автор.

Линдберг е известен със своите нестандартни идеи

От миналата година, благодарение на таланта на Ани Лейбовиц изданието се промени, и вероятно никога няма да бъде същото. Линдберг също е известен със своите нестандартни идеи. Неговата цел е да запечата нещо повече от безупречно тяло- това са емоциите на жените в кадър, които ги „разголват” много повече от събличането на дрехата.

Джулиън Мур

Календарът е ода за киното, написана с изразните средства на фотографията. На страниците му блести съзвездие холивудски красавици - Никол Кидман, Джулиан Мур, Робин Райт, Хелън Мирън, Ума Търман, Руни Мара, Лупита Нионго, Пенелопе Круз и много други.

Никол Кидман

Снимките за календара са продължили два месеца - май и юни. За това време екипът е обиколил 5 града - Берлин, Лос Анжелис, Ню Йорк, Лондон и френския Льо Туке.

Ума Търман

Снимките са правени в студио, по градските улици и сред природата. Общо в календара са влезли 40 фотографии, които съвсем скоро ще са в продажба, за да зарадват почитателите на истинската красота, без поправки. 

Робин Райт

Всички големи кинозвезди са се доверили на артиста и резултатът е фантастичен. Суетата не може да измести красотата.

 

Челна снимка: 6 от холивудските звезди в обектива на Линдберг

AFISH.BG

 

Свързани статии (по етикет)