Събота, 02 Юли 2022
Маргарита Петкова и Добромир Банев представят своя бестселър на Пролетния базар на книгата

Маргарита Петкова и Добромир Банев представят своя бестселър на Пролетния базар на книгата

„Абсурдни времена“ – нецензурираната версия, вече претърпя няколко тиража

 

Само три месеца след премиерата на „Абсурдни времена“ – нецензурираната версия (Издателство „Персей“), книгата се превърна в безспорен бестселър и зае челните места в класациите за най-продавани заглавия. На поетичния диалог на обичаните Маргарита Петкова и Добромир Банев вече се насладиха читатели и почитатели в много градове на страната. Двамата буквално превзеха със словото си Добрич, Плевен и Велико Търново, но и малки градчета като Бяла Слатина и Криводол. Обиколките на България продължават, но поетите отделят от времето си и за участие в поредното издание на Пролетния базар на книгата пред НДК, който ще се проведе от 30 май до 5 юни пред НДК.

Може да бъде изображение с 2 души и текст, който гласи 'персей каним ви на маргарита петкова добромир банев абсурдни времена нецензурия нецензурираната версия представяне на книгата 03.06.2022, 18:00 ч. пролетен базар на книгата сцена на културната програма шатра 54 (до шадраваните) FK'

На 3 юни от 18.00 часа, на Сцената на културната програма, Маргарита Петкова и Добромир Банев ще представят бестселъра си „Абсурдни времена“, а след любовните стихове, които ще прочетат от книгата, двамата щедро ще раздават автографи на шатра №54 (до фонтаните), където ще бъдат изложени книгите на издателствата „Персей“ и „Изида“.

Как да упражним изконното си право да обичаме и да бъдем обичани, за което никой не може да ни сочи с пръст? Единствено нашето легло може да ни съди. В името на любовта, която остава завинаги, независимо колко е позволила да вземем от нея. Не пропускайте да станете част от невероятния поетичен спектакъл на Маргарита Петкова и Добромир Банев.

Абсурдни времена (нецензурираната версия) | Добромир Банев, Маргарита  Петкова | Цена | Ozone.bg

източник: ARTday.bg

Свързани статии (по етикет)