Сряда, 20 Октомври 2021
Пиърс Броснан и Дейв Батиста си партнират в трилър

Пиърс Броснан и Дейв Батиста си партнират в трилър

Снимките на „Final Score“ започват до дни

 

Пиърс Броснан и Дейв Батиста са звездите в трилъра на Скот Ман „Окончателен резултат“ (“Final Score”), чиито снимки ще започнат на 8 август на стадиона на Уест Хям.

Сред останалите участници в проекта са Александра Дину и Джилиън Чънг. Сценарият е дело на Братя Линч и Джонатан Франк. Действието във филма се развива в рамките на голяма спортно събитие, по време на което един стадион е обграден от група тежко въоръжени престъпници, които искат откуп.

Бивш военен трябва да впрегне в сила всичките си умения, за да спаси 35 000 тълпа, сред която е и дъщерята на негов загинал другар.

Пиърс Броснан се ражда в Ирландия на 16 май 1953 г. В Лондон се записва в експериментална театрална трупа, а после учи в Drama Centre. След като играе няколко години на сцената, Броснан заминава за Лос Анджелис. Пет години снима в сериала "Remington Steele", а звездата му изгрява когато участва в комедията "Мисис Даутфайър" на Крис Кълъмбъс с Робин Уилямс. Две години по-късно е поканен да играе легендарния Британски агент 007.

Дейв Батиста, фото: picsofcelebrites.com

Дейв Батиста е известен американски кечист. Роден е на 18 януари 1969 г. Тежи 130 кг. и е висок 193 см. Той прави дебюта си в OVW през 2000 г. под псевдонима Секссапила.

Премиерната дата на трилъра „Окончателен резултат“ се очаква да бъде през 2017 г.

 

Снимка: bondsuits.com

Свързани статии (по етикет)