Четвъртък, 30 Юни 2022
„Успехът е звяр. И слага ударението на неправилното място.”

„Успехът е звяр. И слага ударението на неправилното място.”

10 + 1 споделени откровения от златното момче на Холивуд Брад Пит, който днес празнува 54-и рожден ден

„Накрая откриваш, че ти си всички онези неща,които не харесваш. Те са част те мен. Не мога да ги отрека. Трябва да ги приема. Всъщност трябва да ги прегърна. Защото отричайки ги, аз се отричам от себе си. Аз съм всички тези грешки. За мен всяка грешка е била стъпка към прозрение, разбиране, дори радост. Да избягваш болката е истинска грешка. Истински пропуск в живота.”

„Откакто завърших колежа не си спомням да е имало и ден, в който да не съм пил, да не съм пушил – цигари, марихуана, както и разни други неща. Но в един момент осъзнаваш, че всичко това са залъгалки, начин да избягаш от чувствата си.”

 

„Моята природа е да не спирам, човече. Моята теория е бъди акулата. Просто трябва да продължаваш напред. Не можеш да спреш.”

„Винаги съм обичал тези моменти на просветление, когато виждаш следващата си дестинация.”

 

„До такава степен сме обсебени от последния си успех или неуспех, че дори започваме да се възприемаме по този начин. След като раздадоха наградите, имаше един победител и четирима губещи. Но четиримата губещи направиха големи филми.”

„Трябва да изгубиш всичко в стремежа да постигнеш нещо.”

 

„В един момент просто стигнах дъното. Ако трябва да съм напълно честен, аз съм по-добър и от руснаците с водката, мога да ги победя в състезание по надпиване. Такъв професионалист бях, толкова добър бях в пиенето.”

„Отглеждането на деца отмества фокуса настрани от тебе, за което съм доста благодарен. Толкова съм уморен да мисля за себе си. Направо ми е писнало от мен самия.”

 

„Телефонирах на дядо и баба, и дядо ми каза: "Гледахме филма ти." "Кой?" – попитах аз. Той се провикна: "Бети, как беше името на оня филм, дето не ми хареса?"

„Имам проблеми с морала. Знам само какво ме кара да се чувствам добре и че за мене е важно, е да бъда честен към мен самия. А моралът малко ще почака.”

AFISH.BG

Свързани статии (по етикет)