Вторник, 22 Юни 2021
Моника Белучи е готова да снима в руски филм (ВИДЕО)

Моника Белучи е готова да снима в руски филм (ВИДЕО)

Обичаната в цял свят актриса даде пресконференция в Москва

 

РИА Новости съобщава, че Моника Белучи е готова да снима във филм на руски режисьор.

„Запозната съм с работата на руските режисьори като Айзенщайн, Тарковски, Кончаловски, Михалков. Преди две години в Кан гледах забележителния филм „Левиатан“, заяви актрисата на пресконференция в Москва.

Според магнетичната Моника в Русия има много интересни кинематографисти. Тя посещава Москва за трети път. Чувства се не просто добре, а истински комфортно, уточнява за медиите звездата. Руснаците още помнят съвместното ѝ гостуване с Долче и Габана, а сегашният повод за посещението е представянето на новия филм на Емир Кустурица „На млечния път“, в който изпълнява главната женска роля. Премиерата за руските екрани е 12 януари 2017 година.

Белучи заяви, че славянската куртура ѝ е много близка, защото е „комбинация от трагичното и комичното, умение да се оцелява и вяра в утрешния ден без значение в какво“.

Моника Белучи има зад гърба си над 30 филма, между които „Малена“, „Дракула“, „Астерикс и Обеликс: Мисия Клеопатра“, „Братя Грим“, „Стреляй смело“, „Под подозрение“, „Страстите Христови“ и др.

 

AFISH.BG


Видео

Свързани статии (по етикет)