Неделя, 05 Декември 2021
Хю Джакман влиза за последен път в ролята на върколака Логан

Хю Джакман влиза за последен път в ролята на върколака Логан

Актьорът, който е рожденик днес, разкри подробности за участието си в новия филм от поредицата „Х-Мен“

 

Австралийският актьор Хю Джакман, който е роден на днешния ден преди 48 години, обяви, че ще участва за последен път в ролята на върколак в последния филм от поредицата „Х-Мен“, която го направи известен. Филмът е със заглавие „Логан”, а премиерата е насрочена за 3 март 2017 г.

Актьорът пусна снимка на плаката на "Логан" в профила си в Twitter. На него ръката на върколака държи детска ръчичка. В мрежата веднага се повиха множество догадки за развитието на сюжета. "Очевидно е, че детето не се плаши от ноктите, които излизат от ръцете на Логан. Да не би то да е негово?", питат се феновете. Така или иначе, постерът намеква, че вероятно именно дете ще бъде в основата на сюжета.

Потвърждения на тези догадки даде и режисьорът на филма Джеймс Манголд, който също издаде малко от сценария. Той написа, че "Логан вече е по-стар и е ясно, че неговите способности не са това, което са били преди и че трябва да бъде наследен."

Снимката на плаката на филма "Логан", която Хю Джакман публикува в профила си в Twitter. Постерът има вече 64 500 лайка.

Известно е, че действието в "Логан" се развива през 2024 година, когато по неизвестни причини има значителен спад в ражданията на мутанти. В същото време е в ход сенчеста операция, която има за цел да превръща мутирали деца в машини за убиване. Логан е болен и правомощията му са значително намалени. Хроничната болка, която го съпътства, го кара да се лекува с удавяне в алкохол.

От "20 th Century Fox" представиха първите кадри от предстоящия филм, потвърждавайки, че на екрана ще има много насилие. Това е причината филмовата компания да сложи ограничение за зрителите 18+.

Зловещата роля, която направи Джакман известен по света, не попречи нито на списание "People" да го определи за „Най-секси жив мъж в света“, нито на многобройните му фенки, които го следват в социалните мрежи и му пишат хиляди обяснения в любов. Освен в "Х-Мен", Джакман печели овации и в "Кейт и Леополд", "Някой като теб", "Ван Хелсинг" и др. Чаровникът е и добър певец и танцьор с многобройни роли в мюзикъли. Той е носител на награди „Еми“, „Златен глобус“, номиниран е за "Оскар" и "БАФТА". През 2004 година печели награда "Тони" за „най-добра мъжка роля“ в мюзикъла „Момчето от страната Оз“.

 

На заглавната снимка Хю Джакман като върколака от поредицата "Х-мен". Източник: allorigin.fr

AFISH.BG

Свързани статии (по етикет)