Сряда, 20 Октомври 2021
„Драконът, моят приятел“ в кината на 3D от днес (ВИДЕО)

„Драконът, моят приятел“ в кината на 3D от днес (ВИДЕО)

Лентата е съвременна интерпретация на обичания филм от 1977-ма

 

От днес новият прочит на една от класиките на „Дисни“ вече е в кината на 3D и дублиран на български. „Драконът, моят приятел“ е съвременна интерпретация на обичания филм от 1977 г., като в главните роли ще видим звездата от "Джурасик свят" Брайс Далас Хауърд и едно от най-големите имена на Холивуд – Робърт Редфорд.

Години наред старият дърворезбар г-н Мийчъм (Редфорд) радва местните деца с приказките си за свиреп дракон, който живее дълбоко в горите на тихоокеанския северозапад. За дъщеря му Грейс (Хауърд), която работи като горски рейнджър, тези истории са просто небивалици, докато не среща Пийт (Оукс Фегли). Пийт е загадъчно 10-годишно дете без семейство и дом, което твърди, че живее в гората с огромен зелен дракон на име Елиът.

Според разказите на Пийт, Елиът поразително прилича на дракона от приказките на г-н Мийчъм. С помощта на 11-годишната Натали (Ууна Лирънс), чийто баща Джак (Уес Бентли) притежава местната дъскорезница, Грейс ще се опита да разбере откъде идва Пийт, къде е домът му и каква е истината за прословутия дракон.

 

Заглавна снимка - yahoo.com 

AFISH.BG

 


Видео

Свързани статии (по етикет)