Събота, 02 Юли 2022
Дженифър Лопес: Ако пускат слухове и клюки по твой адрес, значи си интересен – такъв е законът на шоубизнеса.

Дженифър Лопес: Ако пускат слухове и клюки по твой адрес, значи си интересен – такъв е законът на шоубизнеса.

Интервю с известната певица и актриса за простите нещата от живота в деня на нейния 47-и рожден ден

 

Ако в близките дни решите да отидете на кино и изберете най-новото продължение на пълнометражната анимация „Ледена епоха”, със сигурност няма да чуете оригиналната реч на рисуваните герои – защото са дублирани на български. А сред американските актьори, дали назаем гласовете си на любимите животинки, е и Дженифър Лопес.

Джей Ло озвучава саблезъбата тигрица Шайра

Известната певица и актриса е родена на днешния ден – 24 юли, през 1969 г. в Бронкс, Ню Йорк, в дома на имигранти от Пуерто Рико. Баща ѝ е компютърен техник, а майка ѝ – детска учителка.

Списание „Forbes” непрекъснато класира Джей Ло сред най-влиятелните и богати холивудски знаменитости в света. Още дебютният албум става шест пъти платинен, има и четири хита номер 1 в “Billboard Hot 100”. Лопес има и много запомнящи се роли в киното – „Анаконда”, „Петзвезден романс”, „Ще танцуваме ли?”,  „Очаквай неочакваното” и др. Ето какво разказва известната певица и актриса в откровено интервю пред www.interviewmg.ru:

- Дженифър, спомняте ли си кога разбрахте, че сцената е вашето призвание?
- Винаги съм знаела, че искам да стана артистка. Исках да бъда и актриса, и певица едновременно, най-важното за мен беше да бъда в центъра на вниманието. Затова и мама ме заведе в школа по танци, когато бях едва 5-годишна. Музиката просто влезе в живота ми много рано. А бях в трети клас, когато за пръв път чух рап и се влюбих в него.

- Усещахте ли родителската подкрепа за всички ваши мечти?
- Абсолютно! Татко все ми повтаряше: „Ако се трудиш много, един ден можеш да станеш дори президент на САЩ.” Той беше живият пример за мен – работеше дори през нощта (смее се)

- Добре, а предчувствахте ли този свой огромен успех?
- Винаги! Имах усещането, че някой там, Горе, ме е набелязал и един ден ще ме извади от тълпата. С цялото си същество исках да стана известна. И така се случи.

- А не ви ли дразни цялата тази шумотевица около вас, този непрекъснат интерес на хората не само към кариерата ви, а и към личния ви живот?
- Трудно е да дам еднозначен отговор. До един момент това ме забавляваше, но по-късно започнах да се дразня. Но така си е – хората имат нужда от клюки за известните, а на известните имат нужда от популярност. Ако спрат да говорят за мен, аз, честно казано, ще се притесня. Ако пускат слухове и клюки по твой адрес, значи си интересен – такъв е законът на шоубизнеса. С отказа си от личен живот плащаш за своята популярност. В крайна сметка мога да кажа, че само един процент от всичко, написано за мен, е истина. Струва ми се, че през последните години повечето статии се пишат по следния начин: вземат се всички слухове от старите статии, към тях се добавят няколко нови клюки и всичко се предлага на читателя. Най-смешното е, че почти цялата тази дивотия е измислена от репортери.

- А как се отнасяте към многобройните класации, които ви нареждат сред най-сексапилните жени в света?
- Няма да крия, че това ме ласкае. Впрочем както всяка друга жена на мое място. Наистина е приятно, а фактът, че така са решили обикновени хора, които не познавам, е още по-приятно.

- Имахте късмета да работите с някои от най-ярките съвременни режисьори – с Франсис Форд Копола, Боб Рафълсън, Оливър Стоун… Как избирате филмите, в които да се снимате?
- Жанрът за мен няма значение – готова съм да играя и в екшън, стига сценарият да е добър. Трябва да усетя, че разбирам моята героиня, че ще ми бъде интересно да разкажа нейната история. А и мога да чакам – не ми е интересно да се снимам в 20 филма за една година.

- Парите не са ли важни за вас?
- Първият ми хонорар беше равен на цената на един скъп лак за нокти (смее се). Знаете ли, според мен, ако в главата ти се въртят само пари, никога нищо няма да спечелиш. Звънът на монетите не може да запълни празнотата вътре в теб, а ако вътре нямаш страст, ще съсипеш и най-добрата роля… От друга страна обаче… Ще ви разкрия една голяма тайна – пораснах в бедност и когато при мен дойдоха многото пари, едва не се побърках от щастие! Тичах, скачах и крещях: „Боже мой, та аз мога да си купя ето тази скъпа кола! И кожено палто!” И наистина купувах тонове вещи, всичко, което ми харесваше. Всеки на моето място вероятно би се държал така, нали?! Но оттогава мина много време. Сега се връщам към простите неща.

- Личният ви живот – три развода и бурни романи с видни холивудски ергени – бързо стават публично достояние…
- Аз съм обикновена жена. Влюбвам се, разочаровам се – както всички останали. Опитвам се да го обясня на хората, но никой не иска да ме чуе. Като жена обичам и искам да бъда обичана – това е всичко.

- Натрупаха се и много филми с ваше участие – кажете честно,  какво е да се снимаш с Джак Никълсън? Партнирахте си в „Кръв и вино”…
- С Джак се сработихме много добре. Той е невероятен, но аз съм твърде млада за него. Честичко на шега ми подхвърляше реплики от типа: „Ти си блюдо от моето меню, харесват ми момичета като теб.” Никога обаче не му позволих да прекрачи границата.

- А важно ли е за вас да се чувствате красива?

- Красотата е нещо, което е вътре в теб. Струва ми се, че най-важното е да намериш баланса между разума, тялото и духа. Коко Шанел е казвала: „До 20 години носиш лицето, което природата ти е дала, а след 20 – това, което си заслужила.” Много ми харесва тази мисъл: лицето е отражение на вътрешния ни мир.

- Страхувате ли се от нещо?
- Страхувам се от болести и самота. Това според мен са типичните страхове на публичните личности.

- Изглеждате доста по-млада от годините си. Как го постигате?
- Моля ви, никакви тайни нямам. Първо, изключително важна е грижата за кожата. По няколко пъти на ден нанасям подхранващ крем на тялото и лицето си. Второто ми „основно оръжие” е сънят. Старая се да спя по осем часа в денонощието. Това е – здрав сън и овлажняваща козметика. И не е задължително това да са скъпи продукти, понякога пред прочутите марки предпочитам най-обикновен вазелин.

- Ако ви помолят сама да охарактеризирате себе си, какво бихте казали?

- На много неща се научих и много постигнах, но искам повече. Харесва ми да постигам целите си, да отпразнувам победите и да продължа напред. Ето това съм аз, цялата.

Снимка www.2star.tv

AFISH.BG

Свързани статии (по етикет)