Събота, 25 Януари 2020
Театър „Българска армия” отваря чувала на Дядо Коледа

Театър „Българска армия” отваря чувала на Дядо Коледа

Столичната трупа пуска билети с намаление за представления през януари и февруари

 

Дълга ще се окаже Коледата за почитателите на Театър „Българска армия” (ТБА). Ръководството на столичната трупа е решило да отвори чувала на Дядо Коледа на 17, 28, 29 и 30 декември и да продава всички билети за представленията до края на февруари 2017-а срещу 7 лева. Така, твърдят армейските театрали, празникът ще продължи дълго за най-запалените ценители на сценичното изкуство.

Сцена от естетския спектакъл "Йерма", реж. Диана Добрева

В афиша за следващите седмици са предвидени представления на най-търсените спектакли на ТБА. „Завещанието на целомъдрения женкар” е романтична комедия с участието на Васил Михайлов в ролята на стария Дон Жуан. В „Стреляйте по артиста” ви очакват Калин Врачански и Антоанета Добрева-Нети, а в „Швейк” – Валентин Танев и Герасим Георгиев-Геро. Всички артисти на трупата са на сцената в „Да разлаем кучетата”, „Тайната вечеря на Дякона Левски”, „Декамерон”, „Отело”, "Железният светилник" и др.

А ако все още не сте гледали легендарни спектакли като „Секс, наркотици и рокенрол”, „Много шум за нищо” и „Ножица трепач”, сега е времето. В програмата са включени още „Йерма”, „Емигранти”, В полите на Витоша”, „Последни поръчки”, премиерният „Тартюф” и др.

 

На заглавната снимка - доайенът на трупата Васил Михайлиов в сцена от "Завещанието на целомъдрения женкар", постановка на Ивайло Христов

AFISH.BG

Свързани статии (по етикет)