Четвъртък, 06 Август 2020
Младият режисьор Ники Станчев с провокативна постановка

Младият режисьор Ники Станчев с провокативна постановка

Еротичната премиера на „Феята на страстта” е във „Фабрика 126”

 

Младият режисьор Ники Станчев подготвя провокативна постановка във „Фабрика 126” на 19 ноември. „Феята на страстта“ (Lust Fairy) е спектакъл, чиято история е обединена от различни еротични фетиши. Разказва за сблъсъка на две човешки същества, попаднали случайно в мрачната и мистична гора на Феята на страстта. Феята контролира техните желания и действия, среща ги с различни създания, потапя ги в бездната на фетиши като храна, доминация, восък, стаф (въртене на огън). До къде ще стигнат и каква е границата може да реши само Феята.

Това е първият сценичен проект на Ники Станчев. Партньорът на Салма Хайек от снимания у нас филм "Септември в Шира" Ники Станчев ни е познат от "Стъклен Дом" и "Столичани в повече".

Ники е странна птица, това го знаят всички. Ту е актьор, ту е кечист, за което го "зарибява" Яна Маринова, ту режисира. Режисьор е на пълнометражния игрален филм „Момичето от Низката Земя“, а в момента работи по новия телевизионен проект Back 2 Face.

Във „Феята на страстта” той съчетава предишни професионални умения и ги допълва с нови неконвенционални практики. „Това е изключително интересно предизвикателство за мен. Не само защото до този момент съм правил основно кино и екранни проекти, а и поради факта, че темата ми е доста близка. Реших, че е добра възможност да съчетая опита ми в игралното кино и предишни еротични проекти, но този път без присъствието на камера“, споделя Ники.

 

Челна снимка: Ники Станчев направи нов ексцентричен проект

AFISH.BG