Вторник, 27 Октомври 2020
Комеди групата “Нема к’во” се впуска в битката за “Дондуков” 2

Комеди групата “Нема к’во” се впуска в битката за “Дондуков” 2

На 27 и 30 октомври ще текат сълзи, но от смях, с впечатляващото шоу “Фактуално “ 2

 

Брутален хумор и невъобразими закачки, вдъхновени от президентската надпревара, са подготвили момчетата от “Нема к’во” за новото си шоу “Фактуално” 2. Венсан, Калин и Жорони ще предизвикат сълзи от смях на 27 октомври от 21.30 ч. в “Студио 5” на НДК.  

След изключителния успех на първото по рода си комеди шоу “Фактуално” сега момчетата са подготвили втора порция хумор, който отново ще бъде поднесен по взривоопасен начин, включващ множество актуални теми.

Верните фенове на “Нема к’во” ги определят като комеди машини, а всеки, който е бил на техен спектакъл ще ви предупреди, че програмата им не е за хора със слаби нерви, защото често момчетата пресъздават реални ситуации от живота, които могат буквално да ви “побъркат” от смях.

Независимо къде ни отвежда хуморът им, запазена марка за групата си остават екзистенциалните теми от ежедневието като добрия секс, достойния президент, креативната предизборна кампания или пък новата дамска мода “Синя зона” в спалнята. Паркираш и плащаш...

Поради изключителния интерес към хумора на “Нема к’во”, момчетата канят всички, които не са успели да си купят билети за 27 октомври на втората премиера на “Фактуално” 2 на 30 октомври, от 18.30ч. в “Студио 5”. Защото винаги е по-добре човек да е свидетел, отколкото само да слуша за пропуснатата забава.

 

AFISH.BG