Вторник, 29 Септември 2020
„Аз съм и грешките си”

„Аз съм и грешките си”

Идолът на милиони кинозрителите и блянът на още повече жени по света Брад Пит навършва днес 55 години!

 

Той е разнолик, той израсна пред очите на зрителите от филм във филм, превърна се не само в красавец, а в истински актьор, актьор, който не прави компромиси с ролите си. Името му вечно е забъркано в светските хроники, пиене, наркотици, жени, жени, жени, а и само преди дни пострадали от урагана Катрина официално го обвиниха, че неговата фондация е построила за тях къщи, които не отговарят на стандартите. Брад Пит е свикнал и с меда, и с жилото в този живот по трудния начин – от опит. И както казва – „Успехът е звяр. И слага ударението на неправилното място.” За него обаче ударението е винаги на мястото си: голям актьор! Да е честит и винаги верен на себе си, както в тези седем цитата, с които неминуемо се налага прератката към филма му „Седем” – греховете и грешките са две различни неща, братко Брад!

„Накрая разбираш – аз съм и тези неща, които не харесвам. И трябва да го приемеш. Те са част от теб. Трябва дори да ги прегърнеш. Защото отричайки ги, ти отричаш себе си. Аз съм и грешките си.”

„Избягването на болката е истинска грешка, истинският пропуск в живота.”

„Телефонирах на дядо и баба, и дядо ми каза: "Гледахме филма ти." "Кой?" – попитах аз. Той се провикна: "Бети, как беше името на оня филм, дето не ми хареса?"

„Имам проблеми с морала. Знам само какво ме кара да се чувствам добре и че за мене е важно, е да бъда честен към мен самия. А моралът малко ще почака.”

„Ако трябва да съм напълно честен, аз съм по-добър и от руснаците с водката, мога да ги победя в състезание по надпиване.”

„Откакто завърших колежа не си спомням да е имало и ден, в който да не съм пил, да не съм пушил – цигари, марихуана, както и разни други неща. Но в един момент осъзнаваш, че всичко това са залъгалки, начин да избягаш от чувствата си.”

"Когато човек е на смъртно легло, споменава близките си, хората, които обича, не неща, които е имал, давал или получавал."

AFISH.BG

Свързани статии (по етикет)