Петък, 14 Декември 2018
"Браво, чиче! Карай така и ще махнеш шкембенцето"

"Браво, чиче! Карай така и ще махнеш шкембенцето"

AFISH.BG ви пожелава лека нощ с една усмихната и кратка история от "Малки интимни разкази" на Александър Хараланов

КОНФУЗ

"Дали от възрастта, дали защото полудявам, но напоследък се улавям, че си говоря сам. Започна се с по някоя дума, или възклицание, после - цели изречения, например "Дейба мама му, дейба" и се стигна до няколко минутно говорене с равен глас и вперен напред поглед. Тъпа работа, ма кво да правиш, възрастта не прощава. Както и да е.

Връщах се една сутрин с трамвай № 5 от жена. Не беше ми се случвало от...от...една година. С мойта мумия не сме спали от...от...няколко години. То и няма как! Още не съм почнал, а тя "Айде бе, нема ли да свършваш вече?" Та тая Катя си беше мое гадже още от преди, добре че сега ми пусна. Запазила се е - цици, няма бричове, гладка кожа и най-важното има желание.Така се възбудих, нахвърлих се, даже забравих да я целуна . . .Заклещих я между таблата на леглото и стената и дай, дай, дай...Накрая тя започна да квичи от кеф, а аз - как свърших самооо . . .ох,ох,ох...Чудя се кво ше лъжа мойта след малко.

В тоя миг, на спирка "Красно село", някакъв се надвеси над мен с думите: "Абе, сладур, тия що не ги разправяш в клуба на пенсионера? Три спирки те слушам..." Дамата на седалката пред мен: "Простак! Ако бях жена ти, жив щях да те изгоря..." Накрая се обади едно момче: "Браво, чиче! Карай така и ще махнеш шкембенцето"

Александър Хараланов

AFISH.BG