Вторник, 29 Септември 2020
Днес ще е различно с Джулия Робъртс...

Днес ще е различно с Джулия Робъртс...

Носителката на „Оскар“ се съгласи да снима в сериал

 

Холивудският "А отбор" все по-често взе да се съгласява да се снима в сериали. Една от причините е, че там се появяват добри женски роли, пише spiegel.de.

След Мерил Стрийп, която се включи в сериен филм на Warner Bros, и Джулиан Мур, която стана част от ТВ проект на Дейвид Ръсел, и Джулия Робъртс се престраши. 49-годишната носителка на "Оскар" е приела главната роля в телевизионната версия на американския бестселър "Today Will Be Different" ("Днес ще е различно") от Мария Семпъл.

В романа на Семпъл се разказва за домакинята Елинор Флуд, която решава най-накрая да вземе в ръце живота си. Само че непрекъснато се сипят проблеми: съпругът й изчезва, синът й има проблеми в училище, всичко е с главата надолу.

Резултат с изображение за Today Will Be Different book

Романът "Днес ще е различно" на Мария Семпъл е истински бестселър

"Очарована съм, че Джулия Робъртс ще се превъплъти в образа на Елинор Флъд", заяви писателката. Тя все пак уточни, че сериалът все още няма дистрибутор.

49-годишната Робъртс, която наскоро се снима заедно с Джордж Клуни в трилъра "Пулсът на парите" на Джоди Фостър и в романтичната комедия "Денят на мама" на Гари Маршал, досега се бе появявала единствено като гостуваща звезда в телевизионни продукции, с изключение на отличения с награди телевизионен филм "Нормално сърце".

Първият роман на Семпъл "Къде си, Бернадет" също стана бестселър и по него също се снима филм.

 

Заглавна снимка - Calzedonia

AFISH.BG

Свързани статии (по етикет)