Събота, 24 Октомври 2020
Всяко зло – за добро

Всяко зло – за добро

Певицата Адел и нейните драми

Певицата и текстописец Адел дължи успеха си на личните си рани и на тъжната си любовна история, но не се отдава на самосъжаление. Тя е една от най- награждаваните изпълнителки в последните години. През 2010 г. е обявена за „Най-добра британска соло изпълнителка”, през 2012 г. на церемонията Грами през февруари отнася 6 статуетки (една от които „Албум на годината”), а през 2013-а е наградена с престижния приз за „Най-добро вокално попизпълнение”  за песента си “Set Fire To the Rain”. На днешния ден певицата навършва 28 години, и голяма част от тях е прекарала в бара с чаша с бира в едната си ръка и цигара в другата. В биографията ѝ, излязла на български през 2013г., според автора Марк Шапиро тя казва: „Бях толкова пияна, че забравих текста на песента. Това беше най-ужасното нещо“.

Адел Лори Блу Адкинс е дете на самотна майка - тийнейджърка. Родена е на 5 май 1988 г. в Тотнъм, Лондон. Баща ѝ – корабен механик,  я изоставил, когато била на две години, изоставяйки 20-годишната ѝ майка, за което Адел още не му е простила. Адел започва да пее на четири годишна възраст. „Когато бях на 7 год., искаше ми се да съм на 8. Когато станах на 8, желаех да съм на 12. 12-годишна, вече исках да съм на 18. И тогава спрях да искам да съм по-голяма.”- разказва тя.  Първата си песен, озаглавена „Hometown Glory“, Адел написва на 16-годишна възраст. Първият ѝ албум излиза през 2008г. Според биографа Шапиро, Адел преживяла първата си любовна драма, след като се влюбила в бисексуално момче, което й изневерявало. Но това не е бил единственият й крах в любовта. Пред британския всекидневник "Сън" Адел разкрива, че за суперхитовия си албум  "21" се е вдъхновила от бивше гадже, с което отношенията са прекратени, а албумът, въпреки успеха му, връща споменът за горчивата емоция.  

Адел има син Анджело, роден през октомври 2012 година и в момента отдава на него най- голяма част от времето и вниманието си. Певицата споделя за него, че е най- смисленото нещо в живота ѝ. Бащата на детето е Саймън Конецки с когото са заедно от лятото на 2011 година.  Заедно с Бионсе,  Адел оглавява списъка с най- влиятелни майки в света в класацията на сп. „Работещи майки”.

 

AFISH.BG

 

 


Видео

Свързани статии (по етикет)