Събота, 30 Май 2020
„50 нюанса с Иво“ с премиера в София

„50 нюанса с Иво“ с премиера в София

Журналистът Иво Тодоров представя новата си книга на 6 юли

 

Лондон е любимият град на журналиста Иво Тодоров, известен като радио- и телевизионен водещ. Случайност или не, новата му книга излиза само дни след референдума във Великобритания, така че Brexit не е пречка на корицата да видим типични британски мотиви - двуетажен автобус със снимка на писателя минава по Уестминстър бридж, а на заден план е Биг Бен.

Книгата е озаглавена „50 нюанса с Иво“ – закачка с нашумялата книга, по която беше направен и филма „50 нюанса сиво“, възприет по противоречив начин от зрителите в киносалоните.

Иво Тодоров описва различни местни и знакови фигури – гарваните от Тауър Хил, катериците от Сейнт Джеймсис Парк, статуята на бог Ерос на Пикадили Съркъс...

Според автора, нюансите на нашите чувства мога да бъдат 5,50 или 5 000 000. „Когато разумът и сърцето се срещнат, разбираме смисъла на човешкото съществуване“, казва той. И се надява да премиерата да го поздрави самата Дакота Джонсън, която се превъплъщава в главната женска роля от филма.

Премиерата ще се състои от 19 часа на 6 юли в Литературен клуб „Перото“ в НДК, но освен поезия, ще чуем и много музика: партито ще подгрява KNAS, a след това пред гостите ще излязат Преслава Пейчева и Ясен Велчев от група “Те”. Ще бъде прожектиран и клипът към стихотворението “двама: True Love”, който е реализиран в Брюксел, Брюж и Париж, както и трейлърът на късометражния филм, който Иво Тодоров снима в момента по свой разказ - “The Man Who Feared Fatherhood”.

 

AFISH.BG

Свързани статии (по етикет)