Вторник, 22 Юни 2021
Обвиниха създателя на „Игра на тронове” за всички беди на 2016-a

Обвиниха създателя на „Игра на тронове” за всички беди на 2016-a

Интернет потребителите подозират Джордж Мартин за „мрачния сценарий”

 

Американският писател Джордж Р. Р. Мартин, автор на популярната серия романи „Песен за огън и лед”, които са в основата на тв сериала „Игра на тронове”, бе обвинен за всички проблеми, които донесе 2016 г. Интернет потребителите смятат, че той е създадал мрачния сценарий на годината.

Както знаят почитателите на Мартин, той е известен с любовта си към внезапната смърт на своите герои. А като се има предвид популярността на сериала, всяко подобно събитие често се сравнява със сюжет от „Игра на тронове”.

Феновете предпочитат Джоан Роулинг да напише "сценария" за 2017

В края на отиващата си година се разделихме с много известни личности като Кари Фишър, Джордж Майкъл и Ленард Коен. А още през януари авторът на "Игра на тронове" съобщи в микроблога си в Twitter, че вече е „режисирал 2016-а”. Някои потребители призовават Мартин да се скрие някъде за няколко дни до края на годината, за да се предотвратят други възможни трагедии.

Известно е, че в момента Джордж Мартин работи върху книгата „Ветровете на зимата”, предпоследната част на „Песен за огън и лед”. Очакваше се тя да излезе още в края на миналата година, но авторът призна, че не е имал време да завърши творбата. Някои интернет потребители смятат, че продължението на „Песен за огън и лед” е отложено за неопределено време, именно поради факта, че авторът е "твърде зает, за да работи по сценария за края на 2016-а".

В мрежата се появиха и предложения правото да „напише” събитията от 2017 г. да се даде на не по-малко известната Джоан Роулинг - авторката на поредицата книги и филми за Хари Потър, които са не по-малко мрачни.

 

Челна снимка: Джон Мартин бе обвинен за всички възможни трагедии 

AFISH.BG