Вторник, 27 Октомври 2020
Станислав Яневски става герой в Деня на магията

Станислав Яневски става герой в Деня на магията

В събота феновете на поредицата „Хари Потър” ще се срещнат с екранния Виктор Крум

 

Потър манията съвсем не е в миналото. Доказателство за това е поредното събитие, посветено на най-известния магьосник в съвременния свят. Задава се „Ден на магията”. Актьорът Станислав Яневски, познат като Виктор Крум от четвъртия филм от поредицата “Хари Потър”, ще се срещне с фенове на приказните герои в столичния Мега Мол на 17 декември и така ще оцвети "вълшебното" събитие.

От 12 до 18 часа, персонажите от нашумелите книги на Дж. К. Роулинг и техните киноварианти ще са тема номер едно за своите почитатели. Една от причините е, че декември е месецът, в който през годините излизаха повечето книги от поредицата у нас, а друга е успехът на новия филм от вселената на Хари Потър „Фантастични животни и къде да ги намерим”.

Яневски/Виктор Крум стана любим герой на българчетата

Посетителите ще имат шанса да спечелят много тематични награди, както и да се срещнат със самия Виктор Крум – актьора Станислав Яневски, изиграл българския куидич шампион във филма „Хари Потър и Огненият бокал”. Срещата с него ще бъде от 14 до 15 часа. Яневски ще участва и в избора за най-добър фен-арт на тема “Хари Потър”.

Актьорът понякога е неузнаваем

Конкурсите за тематични костюми и фен-арт също ще донесат на победителите в тях големи награди – новата книга-сценарий „Fantastic Beasts and Where to Find Them – The Original Screenplay”, пълна колекция със седемте оригинални книги от поредицата за младия магьосник, както и куп други Хари Потър изненади!

Челна снимка: Кадър от бляскавия филмов бал, на който Виктор Крум е предпочитан кавалер

AFISH.BG