Сряда, 30 Септември 2020
Бандерас като Джани Версаче?

Бандерас като Джани Версаче?

55-годишният актьор ще се превъплати в образа на прочутия дизайнер

 

На Антонио Бандерас е поверена ролята на модния дизайнер Джани Версаче, който вече не е между живите, в нов филм, съобщи Контактмюзик, предава Дарик.

55-годишният актьор ще се превъплъти в образа на прочутия дизайнер и основател на модна къща "Версаче" във филм на 67-годишния датски режисьор Биле Аугуст.

Снимките трябва да започнат през декември, но подробности за филма не се съобщават. От модна къща "Версаче" все пак увериха, че не са дали разрешение за осъществяване на подобен филмов проект.

"Не сме давали разрешение за какъвто и да било филмов проект за Версаче, нито сме замесени в осъществяването му", заявиха от модната къща пред в. "Уиминс уеър дейли". "На описаното във филма ще трябва да се гледа като на плод на въображението", уточниха от там.

Смята се, че някои сцени от филма ще бъдат заснети в Милано, а други в Реджо ди Калабрия, където е роден Джани Версаче. След това снимките ще продължат в Маями, Флорида, където основателят на модната къща бе убит през 1997 г. на 50-годишна възраст.

 

Източник: nbox.bg, заглавна снимка: hypebeast.com

AFISH.BG

Свързани статии (по етикет)