Сряда, 30 Септември 2020
Уди Харелсън с роля във военна драма

Уди Харелсън с роля във военна драма

Филмът „Шок и страхопочитание“ е посветен на войната в Ирак

 

В момента Уди Харелсън приключва преговори за участие в драмата, посветена на войната в Ирак „Шок и страхопочитание“ (“Shock and Awe”). Роб Райнър работи по филма вече в течение на няколко години. Уди се познава добре с Райнър – двамата направиха съвместно биографичния филм за Линдън Джонсън „ЛБД“ (“LBJ”).

Сценарист на “Шок и страхопочитание“ е Джоуи Хартстоун. Сюжетът се върти около група разследващи журналисти, които се опитват да изобличат твърденията на администрацията на Джордж Буш, че Саддам Хюсеин разполага с оръжия за масово унищожение – претекстът на САЩ да нахлуят в азиатската страна през 2003 г.

Уди Харелсън е роден на 23 юли 1961 г. в град Мидланд, Тексас. Детството му по никакъв начин не може да се нарече обикновено. Когато е едва на 7 години, баща му Чарлс Войд Харелсън получава доживотна присъда за убийство и влиза в затвора. Майка му Даян отглежда трите си сина в Охайо. През 1983 г. Уди завършва актьорско майсторство в Hanover College и заминава за Ню Йорк, за да се опита да направи кариера. През 1985 г. се жени за Нанси Саймън, но само няколко месеца по-късно двамата се развеждат. През 2008 г. сключва втори брак - с Лора Луи. Двамата имат три деца – Дени Монтана, Зое Джордано и Макани Равело.

 

Снимка: theedgesusu.co.uk

AFISH.BG

Свързани статии (по етикет)