Четвъртък, 24 Септември 2020
Кевин Костнър е опасен престъпник (ВИДЕО)

Кевин Костнър е опасен престъпник (ВИДЕО)

Трилърът Criminal разрива актьора в различна светлина

 

„Престъпник“ (Criminal) е филмът, в  който Кевин Костнър се завръща с нетипична за него роля. В научнофантастичния екшън на режисьора Ариел Вромен по сценарий на Дъглас Кук и Дейвид Уейсбърг има от всичко, което държи зрителят в напрежение.

В центъра на сюжета е осъден престъпник (Кевин Костнър), който след травма в детството получава увреждане на мозъка и не може да различи добро от зло и правилно от неправилно. Лишен е от възможността да изпитва чувства и емоции. ЦРУ буквално използва главата му като рецепиент на спомени - в съзнанието му са вградени спомените на техен загинал агент по време на мисия, а някой трябва да завърши делото му докрай. Правителството обаче не е единственото, което търси безценната информация. По петите на затворника с „нов“ ум са наемници, които ще направят всичко, за да достигнат до нея, защото испански анархист иска да контролира света. 

Донякъде има основание да сравняват лентата с „Мисия невъзможна“ – не само заради жанра, но и заради „калъпа“, по който се правят зрелищните филми.

В „Престъпник“, освен Кевин Костнър, ще видим Гал Гадот, Томи Лий Джоунс, Гари Олдман и Алис Ив.

 

Снимка: redcarpetrefs.com

Борис Белев, AFISH.BG

 


Видео

Свързани статии (по етикет)