Четвъртък, 24 Септември 2020
Том Харди става военен фотограф

Том Харди става военен фотограф

Това е следващата му роля в биографичен филм за Дон МакКълин

 

Много са предложенията в света на голямото кино за Том Харди. Актьорът бързо набра слава и в момента е сред най-ухажваните артисти в Холивуд. След като беше номирин за Оскар в „Завръщането“ и превъплъщението му в образа на баща, изгубил сина си при инцидент, в трилъра „Поканата“, сега Харди е готов да се заеме с поредната главна роля. Договорът вече е налице и снимките на биографичния филм „Неразумно държание“ („Unreasonable Behavior“) започват съвсем скоро.

Ленатата ще бъде заснета по автобиографичната книга на военния фотограф Дон Маккълин – британец, който разказва в нея за трудното си и изпълнено с лишения детство във военен Лондон до по-късните години, когато си спечелва славата на един от най-уважаваните фотожурналисти на всички времена. Във филма ще обърнат специално внимание и на времето, което фотографът прекарва Виетнам, Биафра и Уганда.

Носителят на наградата на БАФТА 2010-а за изгряваща звезда Едуард Томас Харди е роден на 15 септември 1977 г. Едни от неговите най-запомнящите се роли са във филмите „Стар Трек X: Възмездието“, „Рокенрола“, „Бронсън“, „Бойна кръв“, „Дама, поп, асо, шпионин“, „Шпионски свалки“, „Черният рицар: Възраждане“, „Лудия Макс: Пътят на яростта“ и „Генезис“ - филмът, донесъл му и наградата на БАФТА.

Ролите му в телевизията включват минисериала на Би Би Си „Непорочната кралица“, „Брулени хълмове“, където той играе Хийтклиф, „Stuart: A Life Backwards“, за който получава номинация за БАФТА за най-добра мъжка роля, и „The Take“.

 

Снимка: independent.co.uk

AFISH.BG

Свързани статии (по етикет)