Събота, 24 Октомври 2020
Брад Пит е най-търсената знаменитост в Google

Брад Пит е най-търсената знаменитост в Google

При актрисите на първо място е приятелката на принц Хари - Меган Маркъл

 

Google оповести ежегодния си списък за най-търсените знаменитости през 2016 г. Както съобщава ET Online, списъкът на актьорите оглавява Брад Пит, а на актрисите - Меган Маркъл. Отбелязва се, че бившата жена на Пит - Анджелина Джоли, не фигурира в първата десетка.

В момента по кината у нас върви филмът „Сюзени“, в който Брад Пит си партнира с Марион Котияр. Робърт Земекис ни предлага една история, пълна със страст, шпионски заговори и напрегнат екшън.

Анджелина Джоли не фигурира в предпочитанията на публиката

Най-популярната изпълнителка е Бийонсе, а песента „Formation“ е лидер в рейтинга на търсените песни. Бионсе изпълни песента на живо в рамките на шоуто Super Bowl. Това е и нейният първи продукт от 2014-а насам. По примера на Риана Бионсе пусна безплатно новия си хит в платформата Tidal, която е собственост на съпруга ѝ Джей Зи.

Резултат с изображение за formation beyonce

"Formation" на Бионсе е лидер в най-търсените песни

По-рано Google направи и списък с най-популярните според търсенето на името им им в мрежата, модни дизайнери. В този списък на първо място е американския моделиер Рейчъл Ройл. Второто място е за близначските-дизайнерки Мери-Кейт и Ашли Олсън, а на трето е Анджела Симънс.

 

Челна снимка: Брад Пит се оказа любимият актьор в анкетата на Google

AFISH.BG


Видео

Свързани статии (по етикет)