Сряда, 25 Ноември 2020
Любо Ковачев става доктор в нов сериал

Любо Ковачев става доктор в нов сериал

Актьорът, нашумял с ролята си в „Забранена любов”, се завръща на малкия екран

 

Актьорът Любомир Ковачев отново ще събира почитателки от телевизионния екран. През 2009 г. той изгря с ролята на объркания богаташки син от сериала „Забранена любов” по Нова тв, после се появи и в кримката „Под прикритие” на БНТ, а сега се завръща в нова поредица, но вече по bTV.

Този път Ковачев влиза в образа на лекар със съмнителна преданост към положената професионална клетва. Продуцентите на сериала дори определят героя му като „интересчия” в стремежа му да се докаже като хирург. Те не съобщават заглавието на тв проекта, но твърдят, че младият доктор е добре подготвен и ценен от колеги и пациенти, ала преживява сериозни проблеми в личния живот. Има млада дама до себе си, но заради егоизма си ще трябва да се справя с непредвидени обстоятелства.

Първите кадри от бъдещия сериал вече могат да се разгледат в сайта на медиата. Режисьор е Тодор Чапкънов, а сред актьорите ще видим Койна Русева и Орлин Павлов. По епизодите работят паралелното три снимачни екипа. „Историята пресъздава нашата действителност в пълната й пъстрота, в която всеки ще може да се припознае, и изисква от всеки участник изключителна точност и съсредоточаване”, твърди Любо. И добавя, че се чувства по-спокоен в киното, отколкото в театъра, тъй като напрежението е по-малко.

Иначе извън снимачната площадка, актьорът е учител по френски в столичното 81 СОУ „Виктор Юго” и във Френския културен институт.  Играе и в спектаклите „Балкански синдром”, „Скъперникът” и „Дванайста нощ” на МГТ „Зад Канала”.

 

AFISH.BG

Свързани статии (по етикет)