Неделя, 05 Юли 2020
Силвестър Сталоун: Без мен в новия „Рамбо”

Силвестър Сталоун: Без мен в новия „Рамбо”

Киноветеранът обяви, че по-млад актьор трябва да изпълни ролята на екшън героя

 

Силвестър Сталоун няма да участва в римейка на филма „Рамбо”, съобщи БГНЕС, позовавайки се на информация в „Hollywood Reporter”. Актьорът, който в четири поредни филма влезе в образа на прочутия екранен здравеняк и герой от войната във Виетнам, Джон Рамбо, ще предаде щафетата на по-млад свой колега.

Засега все още не се знае кой ще изиграе главния герой в римейка „Рамбо: Нова кръв”. Известни обаче са режисьорът и сценаристът – Ариел Вромен и Брукс Макларън. Според американското филмово издание бъдещата лента ще представи Рамбо като екшън герой в стил Джеймс Бонд. Това е една от малкото подробности, тиражирани за „Рамбо: Нова кръв”. Не е обявена нито датата за начало на снимките, нито кога е планирана премиерата.

Джон Рамбо е герой от книгата „Първа кръв” на Дейвид Морел (1972), превърната по-късно от холивудския режисьор с български корени Тед Кочев във филм със същото заглавие. Премиерата му е 1982 г., а след него са заснети три продължения със същия герой. Те излизат последователно на екран през 1985, 1988 и 2008 г.

Снимка: БГНЕС

 

AFISH.BG

Свързани статии (по етикет)