Събота, 24 Октомври 2020
Страстен дует на Брад Пит и Марион Котияр в „Съюзени“ (ВИДЕО)

Страстен дует на Брад Пит и Марион Котияр в „Съюзени“ (ВИДЕО)

Във филма екранните им герои са обект на умели шпионски игри

 

Страст, шпионски заговори и напрегнат екшън оплитат героите на Брад Пит и Марион Котияр в новия филм на признатия режисьор Робърт Земекис „Съюзени“. Филмът разказва историята на шпионина Макс Ватан (Пит), който през 1942 г. среща Мариан Бесежу (Котияр) от Френската съпротива по време на смъртоносна мисия в тила на врага в Северна Африка. Двамата отново се срещат в Лондон, а връзката, която започват, виси на косъм, подложена на изпитанията на размирното време и на ролите, които заемат в него - и двамата са шпиони. Още в първите кадри изкусителката Котияр подлага на тест героя на Брад Пит. А шансовете им да оцелеят, ако останат заедно, са 60:40 в полза на смъртта. Превъзмогнали на пръв поглед пречките пред любовта си и отдали се на семейно щастие, скоро Макс е съсипан от подозрения към Мариан – каква умела игра играе, какви тайни крие и дали не е изпратена от противниците да го унищожи... Или може би е тест от страна на британското разузнаване?

Продуцент на „Съюзени“ е Греъм Кинг. Във филма ще видим още Лизи Каплан („Зрителна измама 2“, „Интервюто“) и Матю Гууд („Игра на кодове“, „Добрата съпруга“, „Имението Даунтън“).

Марион Котияр беше набедена за основна причина за развода между Брад Пит и Анджелина Джоли. Булевардната преса твърди, че между екранните партньори в лентата е припламнала искрата на истинска любов. Засега обаче всичко остава в сферата на догадките и слуховете.

„Съюзени“ е в кината на 2 декември.

 

AFISH.BG

 


Видео

Свързани статии (по етикет)