Събота, 26 Септември 2020
Киану Рийвс създава човешки клонинги

Киану Рийвс създава човешки клонинги

Снимките на филма „Реплика“ започнаха в Пуерто Рико

 

Учен губи цялото си семейство в ужасяващ инцидент. След злощастна автомобилна катастрофа той се опитва да продължи живота си. Всичко се променя, когато започва проучвания в областта на клонирането. Страдащ по загубата на своите близки, решава да клонира жена си и децата си. Щом се заиграва със силата на природата, щастието му не продължава дълго. Мощна корпорация разбира за съществуването на клонингите и веднага започва опити за унищожението им. Създателят на човешките реплики трябва да се опита да ги защити.

Това е накратко историята, която разказва филмът „Реплика“. Началото на проекта бе обявено още през октомври 2014 година, но снимките започнаха едва сега. Те се осъществяват на фона на екзотичния пейзаж в Пуерто Рико.

Киану Рийвс пристига в Сан Хуан за снимките на филма. Фото: pinterest.com 

Продуцентите обещават страхотни визуални ефекти, дело на едно от водещите канадски студиа. Сценарият е на Чад Джон, а режисьор е Джефри Накманоф. Главната роля е поверена на Киану Рийвс. Холивудската звезда води обикновен живот, без да се главозамайва от славата. Ползва метро и стои далеч от суетата на светското лицемерие. Започва своята актьорска кариера, когато е на 9. Тогава за първи път се появява на сцена в представлението “Проклетите янки”. Първата му филмова роля е в хокейния филм на Роб Луи – “Млада кръв”.

 

Заглавна снимка: noticiasenserie.com

AFISH.BG

Свързани статии (по етикет)