Събота, 26 Септември 2020
Лейди Гага наследява Барбра Стейзънд в новия „Роди се звезда” (ВИДЕО)

Лейди Гага наследява Барбра Стейзънд в новия „Роди се звезда” (ВИДЕО)

Брадли Купър ще поеме ролята на Крис Кристофърсън в римейка на музикалния филм от 70-те

 

Певицата Лейди Гага и номинираният четири пъти за „Оскар” актьор Брадли Купър ще изпълнят главните роли от новата версия на филма „Роди се звезда”, нашумял в края на 70-те години на миналия век, съобщи ВВС, позовавайки се на официална информация на „Warner Bros”. Тогава в образите на начинаещата певица и прекаляващия с алкохола популярен рокаджия се превъплътиха Барбра Стрейзънд и Крис Кристофърсън (виж прикаченото видео).

Барбра Стрейзънд и Крис Кристофърсън в кадър от "Роди се звезда" (1976), реж. Франк Пиърсън

Римейкът на „Роди се звезда” ще бъде и режисьорски дебют за Брадли Купър, а Лейди Гага за пръв път ще изпълни главна роля в игрален филм. 30-годишната певица ще напише и ще изпълни собствена песен на големия екран. Тя пусна съобщение в профила си в Туитър, в което нарича Купър „блестящ артист” и споделя радостта си от възможността да работи с него.

Актьорът Брадли Купър нашумя с филмите "Американска схема", "Пазители на Галактиката", "Американски снайперист" и др. Сега се подготвя за режисьорски дебют

Според информация на интернет портала „Deadline” снимките на новия филм трябва да започнат в началото на 2017-а в Калифорния. Впрочем това ще е четвъртият вариант на известната любовна история за двама артисти. Оригиналният филм е от 1937 г., когато главните роли изпълняват Фредерик Марч и Джанет Гейнър. През 1954-а се появява втора версия с участието на Джеймс Мейсън и Джуди Гарланд, и чак през 1976-а излиза рок филмът „Роди се звезда” с Барбра Стрейзънд и Крис Кристофърсън. През 2011-а Клинт Истууд също имаше намерение да снима негов римейк, дори покани Бионсе за главната роля. Заради бременността на певицата обаче проектът изглежда бе спрян.

На заглавната снимка – Лейди Гага ще получи за пръв път главна роля в игрален филм. Снимки www.ibtimes.co.uk

AFISH.BG


Видео

Свързани статии (по етикет)