Сряда, 30 Септември 2020
Уди Алън: На 30 септември очаквайте първия ми сериал (ВИДЕО)

Уди Алън: На 30 септември очаквайте първия ми сериал (ВИДЕО)

Режисьорът на  „Ани Хол” и „Могъщата Афродита” засне тв поредица с участието на Майли Сайръс

 

30 септември е дълго чаканата дата, на която Уди Алън ще представи първия си тв сериал, съобщи „The Hollywood reporter”. Още през зимата холивудската легенда призна, че се е захванал с подобна продукция, а сега вече потвърди и деня на нейната премиера. Главната роля ексцентричният режисьор е поверил на пеещата акриса с талант и спорно поведение Майли Сайръс.

Сериалът е озаглавен „Криза в шест сцени” и се състои от шест 30-минутни епизода. В тях се разказва за 60-те години на ХХ век, влезли като не особено спокойни в историята на САЩ. Според сценария спокойният живат на членовете на едно заможно провинциално семейство се променя завинаги след посещението на един гост в дома им.

„Криза в шест сцени” е първият сериал на Уди Алън, но не е първа работа за него в телевизия. Преди десетилетия той е работил като сценарист на тв продукции. Както обикновено, 80-годишният днес Уди Алън също ще бъде на екрана. За целта е решил да се сдобие с прическа като на любимия американски актьор от 50-те години Джеймс Дийн, допълва сайтът AceShowbiz.com. Пуснатият тези дни в интернет премиерен рекламен видеоклип за сериала показва кадри, в които Алън е в обичания си образ на раздразнителен и претенциозен мъж - този път като клиент във фризьорски салон.

Първият тв проект на Алън е финансиран от „Amazon Studious”. По предварителни планове компанията е готова да инвестира и 25 млн. долара и в новия, 48-ми игрален филм на режисьора. Засега заглавието му не е официално обявено, но се знае, че в него ще участват Джъстин Тимберлейк, Кейт Уинслет, Джуно Темпъл и Джеймс Белуши. Снимките трябва да започнат през септимври. Явно Уди Алън няма да измени на традицията – всяка година нов филм. Това ще бъде поредното партньроство между него и „Amazon” след представения в "Кан 2016" филм „Светски живот” с Кристен Стюарт и Джеси Айзенбърг в главните роли.

На снимката – Уди Алън в кадър от първия си тв сериал „Криза в шест сцени”. Снимка AceShowbiz.com

AFISH.BG


Видео

Свързани статии (по етикет)